Har du spørgsmål? Ring idag på

ST TURISTFART

PROFIL

Mit navn er Jørgen Kristiansen, og til daglig driver jeg ST Turistfart frem mod nye og spændende mål. Selvom vi har adresse i Agerbæk, tager vi med glæde opgaver i hele landet, så vær ikke bange for at tage kontakt.

Vi har igennem tiden udviklet os til en virksomhed, der varetager næsten alle former for persontransport. Vi tilbyder alle former for busture med chauffør i både ind- og udland. Vi kører bla. lejrskoler, pensionister, firmaudflugter, til og fra fester og skirejser.

Med mange års erfaring inden for bus- og turistfart, mener vi, at vi det kompetente valg til lige præcis din tur.

Vi giver gerne tilbud på både indlands og udlandsture – ring til os på 20 96 51 18, skriv en mail på mail@stbus.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden og hør nærmere, så finder vi helt sikkert frem til en løsning, der passer til din specifikke situation.

Vi ejer de følgende fire busser: En bus med plads til 50 personer, en bus med plads til 58 personer, en bus med plads til 28 personer og en bus med plads til 19 personer.

Vores to største busser er perfekte til den lange tur i både ind- og udland. Vores gæster kan forvente en tur, hvor komforten er i højsædet. Ved ST Turistfart prioriterer vi vores gæsters velvære højt, og vi garanterer, at I får en god tur uanset lejligheden. Derfor er de to største busser også udstyret med et praktisk toilet, så vores gæster ikke skal bekymre sig om antallet af stop og rastepladser.

Du kan trygt booke en bus med chauffør ved os til skiferien, koncertturen eller firmaudflugten.