Har du spørgsmål? Ring idag på

ST TURISTFART

BUSUDLEJNING – LEJ EN BUS TIL DIN NÆSTE UDFLUGT

Hos ST Turistfart tilbyder vi busudlejning med chauffør til ture og udflugter i både indland og udland. Vi har busser i flere forskellige størrelser, så når du lejer en bus ved os, er du helt sikker på at få en bus, som passer til netop dit specifikke behov.

Alle vores chauffører leverer en høj grad af service og overholder tidsplaner, så din tur altid har de bedste forudsætninger for at blive en succes – Om du søger en bus til din skoletur, din firmafest, pensionistudflugten eller noget helt andet, er busudlejning med chauffør hos ST Turistfart den sikre vej til en god oplevelse.

Måske kender du det, hvor du er til bryllup eller barnedåb, men hvor den efterfølgende fest holdes langt fra kirken? Det gør vi også! Ved at leje en bus med chauffør, får vi nemt og hurtigt fragtet dine gæster fra kirken til festen.

Til de lange ture såsom skiferier og andre ture til udlandet, kan vi også tilbyde den perfekte løsning. Vores to store busser er udstyrede til de længere ture – med behagelige sæder, klimaanlæg og toilet – og vores chauffører sørger for, at I kommer sikkert og nemt fra A til B.

Bestil din busrejse allerede i dag

Udfyld kontaktformularen her på siden og bestil jeres busrejse med chauffør allerede i dag. Vær opmærksom på, at vores busser udelukkende udlejes med chauffør. Fra du har booket din bus, behøver du derfor ikke at tænke på andet end at nyde din tur. Vores chauffører sørger for, at din tur bliver præcist, som du ønsker.

Har du spørgsmål vedrørende leje af bus med chauffør, kan du nemt kontakte os på telefon 20 96 51 18 eller på e-mail mail@stbus.dk. Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål, og i fællesskab er vi sikre på, at vi finde en løsning der passer til din ønsker.

Busudlejnings formular